Wednesday

Puaskan nafsu anda. Sila2x. Jangan segan. Ini Bukan Gambar Lucah

Semalam aku ditugaskan untuk tangkap biawak rumah jirann. Ini hasilnya, Fresh lagi. Sape berminat untuk beli boleh bgtau. Aku akan poskan dagingnya. Sila puaskan nafsu anda.


( Ini gambar biawak buat Yoga. Aku dah latih dia utk buat performance)
- cool bukan? mahu aku latih kamu juga.


(Ini aksi biawak semasa disuruh buat aksi Selusur, ala2 kenkeng gitu)

( Ini aksi dia bila ditanya siapakah neon. Takut dia. Neon kan sudah jadi cikgu)
( Ini gambar diambil dari bahagian atas. Cantik kan. Panjang ekornya )

( Aku mintak maaf utk cats lover (SZ). Terpaksa pakai sarang kucen utk pelihara dia)

( this is my pet. nama dia COMEL ).Comel bukan?

( please, tolong jangan curi gambar2 ini utk publisiti murahan anda )
- background ker..
- Gambar perhiasan rumah ke

Kualiti tak clear. Kamera cikai shja. Want your own exotic pet. Call me. Anonymous.

24 comments:

  1. Biawak....
    Bnyak kat UIA...
    Datang la tgkp..
    Bleh jdkan hobi anda yg baru... (^_^)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ahaks!~

    bewok.
    lawok sumguh.

    ph kucing dle 2 mu tohok mano?

    ~PaMpeRed bY worDs~ bukn stakat uia ad biawak.. kt umt pon ade,, sampai student pggil "jln biawak"

    lalu je jln 2,, x sah klu biawak x mlintas dpn kitorg,,

    hihi..

    nice post cikgu!

    ReplyDelete
  4. pampered by words -> ahaa.. good idea..

    jumpa di sana nanti yer.. tlg tngkap skali!


    ain -> ahaks.. sblum masukkan biawak tu..

    ak kasi dia makan kucen dlu.. sbb tu biawak

    tu comel..

    tq.. :)

    ReplyDelete
  5. anonymous > DUde

    ko NI kejAm

    Bg aKU belA La biaWAk 2

    aDE ke BG mkAN KUciNG

    ish...Aku x LEY terIma laA

    dah lA DGn akSI selUsuR 2..

    senGal

    sekiAN

    ReplyDelete
  6. selusur satu dunia yang indah -> haha.

    ak tahu. ak mmg suka kejam. ak sengaja tanya

    aksi selusur. Nak tgk dia knal ke tak?

    Ko nak bewak tu. xpyhla.

    dia ngn aku dah spadan. haha

    ReplyDelete
  7. xdenye manusia nak curik gmbr2 ko
    hahaha

    ReplyDelete
  8. oWw..

    hrAP ko X DERa bewAK 2

    bewAK 2 cuTE...

    kaLO x nk BG ak

    BtoL Ni!

    ReplyDelete
  9. teringat kat kwn2 poly~
    dlu aq+rumet ckp mam biawak goreng!
    ahahaha~

    ReplyDelete
  10. Indefinite -> yeker tade orang curi.. tgok2..

    ko da grab.. mana tahu.


    tum tum-> mekaseh2.. kacak macam aku jugak..

    ceit.. perli.. haha


    selusur -> ak tak dera la.. kesian.. nak wat

    gulai pun tak smpai hati.. xpela.. biar ak

    bela dlu.. lgpun biawak ni betina.. dia suka

    ak lebeh kot..


    chentamya -> mam biawak goreng.. haha..

    ish.. x smpai hati ak nk gorng. comel. hoho.

    ReplyDelete
  11. besar nye.
    klo die ngap guinea pig dla msti x knyg2 jgak.

    ReplyDelete
  12. dLa -> a'a. Sgt besar. Biawak tu lagi besar

    dari lengan dla , skali dia ngap.. mmg hilang

    satu tangan. heh

    ReplyDelete
  13. mrsMeme -> asal smua orang kata biawak ni

    cumel.. haha.. maybe sbb camera ak cikai kot..

    korang tak dpt tgk sisik2 dia yg bez..

    ReplyDelete
  14. auwww.
    this biawak is very the comel!
    panjang siut ekor dia rasa macam nak tarik pusing pusing.

    ReplyDelete
  15. peh ko!ko ni pemburu cicak kobeng rupenye.hebat2..kalau ade yang terlepas kat cheras ni, aku roger ko terus ok! hahahah

    aku tgk tali yang ko ikat kat kepale die tu..mcm ade skill je ko tangkap biawak tu. terror seh. ade dapat tips tak? haha boleh buat keje part time!

    p/s : jual je kat cine. diorang buat sup biawak asam pedas.

    aku sudah BZ T______________________T

    ReplyDelete
  16. Hehehe....tolong tgk awk tgkp bleh la..
    Tgkp skali?! Tak berani kowt... ;p

    ReplyDelete
  17. Aku bida dengan harga sebundle majalah mastika rumah jiran aku. Nak?

    ReplyDelete
  18. oh, sara -> ahah, cubala tarik ekor. aku sudah
    cuba. garang. ni bukan ekor kucen ya sara.

    si lampu neon -> bz ke, patotla cam aku tertunggu post2 ko pasal sek taman segar la sgt tu.. haha.. tak payah bagi kat cina wat asam pedas.. ak dah wat sweetsour.. bg jiran sblah mkan.. haha..

    pampered by words -> ahaa.. tak brani ker?
    takpela.. sy tolong tangkap tuk awak la klu gitu.. hu3..

    reverie -> blh juga. kalau murah. nak sedekah kat bdak2 sek. skurang2nya blh train bdak2 tak pandai baca utk baca.. sila2x

    ReplyDelete
  19. ko reti masak ke weh? tunjuk ar skill sket hahahah

    ReplyDelete
  20. Tak moh...
    I tak suka haiwan eksotik... -_-

    ReplyDelete
  21. si lampu neon -> aku pandai masakla.. masak

    ayam merah. lam kes ni biawak merah la.. ergh..

    pampered by words -> haha.. tak suka haiwan

    eksotik.. blh wat jaga adek2.. keh3

    ReplyDelete
  22. Gilo ko apo nk jg adek2 guna menatang tue... ;p

    ReplyDelete